Wie zijn wij?

Jullie willen natuurlijk weten wie de drijvende krachten achter JoyStreet Sports zijn. 

Gabrielle Velo
Pilates, Zumba, Bootcamp, H.I.I.T. en Personal Training instructeur

Ik zal jullie vertellen wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik zoal heb gedaan.

Mijn naam is Gabrielle Velo. Ik werk al jaren als fitnesscoach, groepslesdocent en leidinggevende in de sport. Ooit ben ik begonnen met de Ground Control Pilates Opleidingen, daarna Aalo allround instructor en master aerobic, zumba, BodyJam, Sh’Bam, Grit, Step, Pump. Altijd met veel passie gedaan, maar ergens bleef het ‘knagen’. Wat nu als ik alles zelf zou mogen bepalen? Zoveel ideeën, ik kon er niets mee. Lastig voor mij als creatief persoon, ik had het gevoel begrensd te worden. Tja, en dan komt er zoiets moois als JoyStreet Sports op mijn pad. Een totaal leeg blad, dat wij helemaal zelf kunnen beschrijven. Eerst in Soest, nu in Achterveld. Ik kan dan ook niet wachten jou te verwelkomen bij JoyStreet Sports om je te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Marieke
Yoga instructeur

Wie ben ik? Mijn naam is Marieke Faber-Boon. Ik heb een passie voor mensen en mensen in beweging zetten.

Ik ben moeder van 3 kinderen en ben werkzaam als docent mens & gezondheid en biologie in het voortgezet onderwijs.

Vol enthousiasme om alles aan te pakken wat op mijn pad komt. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie, misschien tot ziens in de les!

Joske
Marketing; bootcamp instructeur

Hallo! Mijn naam is Joske en ik ben 26 jaar. In 2016 heb ik mijn opleiding Business Management afgerond en ben ik aan de slag gegaan in het bedrijfsleven. Sport heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ik ben actief wedstrijdsporter in voltige (turnen/dans op de rug van een galopperend paard) en doe dit internationaal op het hoogste niveau.

Omdat sport zo’n grote passie voor mij is, heb ik besloten dat ik dit wil combineren met wat ik op school geleerd heb en hier mijn werk van te maken. Zo doe ik de marketing voor JoyStreet Sports, maar omdat ik het ook leuk vind anderen te motiveren in de sport, zul je mij regelmatig buiten of in de zaal vinden om jullie uit te dagen tijdens een bootcamp of een H.I.I.T. training. Ik kijk er naar uit om mijn passie met jullie te delen!

Lisanne
Bootcamp instructeur

Michel
Kickboks instructeur