Wie zijn wij?

Jullie willen natuurlijk weten wie de drijvende krachten achter JoyStreet Sports zijn. 

Gabrielle Velo
Pilates, Yoga, Step, Bootcamp, SeniorFit, WOW en Personal Training instructeur

Ik zal jullie vertellen wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik zoal heb gedaan.

Mijn naam is Gabrielle Velo. Ik werk al jaren als fitnesscoach, groepslesdocent en leidinggevende in de sport. Ooit ben ik begonnen met de Ground Control Pilates Opleidingen, daarna Aalo allround instructor en master aerobic, zumba, BodyJam, Sh’Bam, Grit, Step, Pump. Altijd met veel passie gedaan, maar ergens bleef het ‘knagen’. Wat nu als ik alles zelf zou mogen bepalen? Zoveel ideeën, ik kon er niets mee. Lastig voor mij als creatief persoon, ik had het gevoel begrensd te worden. Tja, en dan komt er zoiets moois als JoyStreet Sports op mijn pad. Een totaal leeg blad, dat wij helemaal zelf kunnen beschrijven. Eerst in Soest, nu in Achterveld. Ik kan dan ook niet wachten jou te verwelkomen bij JoyStreet Sports om je te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Marieke
Yoga instructeur

Wie ben ik? Mijn naam is Marieke Faber-Boon. Ik heb een passie voor mensen en mensen in beweging zetten.

Ik ben moeder van 3 kinderen en ben werkzaam als docent mens & gezondheid en biologie in het voortgezet onderwijs.

Vol enthousiasme om alles aan te pakken wat op mijn pad komt. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie, misschien tot ziens in de les!

Shannon
WOW en H.I.I.T. instructeur

Hi, ik ben Shannon Kroeze. Dagelijks gaat mijn wekker om 06:45 uur om vriendlief wakker te schudden, de katten en schildpadden te voeren, waarna ik daarna de deur uitstap om een stuk te wandelen met de hond. Ik ben geobsedeerd door persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling, in zowel mijn werk als online marketeer en het werk als sportdocent bij JoyStreet Sports. Bij JoyStreet Sports geef ik H.I.I.T.- en WOW-trainingen.
Mijn motto heb ik gekopieerd van Pippi Langkous en daarom pak ik alles wat op mijn pad komt met beide handen én vol enthousiasme aan. Sport is mijn uitlaatklep en passie. Ik volg ook zo’n beetje elke les die vrij is bij JoyStreet Sports om mezelf in het zweet te werken. Want zweet is vet dat huilt en we gaan ons best doen, om lekker veel te zweten. Tot snel!

Joske
Marketing; WOW en BBB instructeur

Hallo! Mijn naam is Joske en ik ben 28 jaar. Ik heb de opleiding Business Management afgerond en ben aan de slag gegaan in het bedrijfsleven. Sport heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ik ben zelf actief wedstrijdsporter in voltige (turnen/dans op de rug van een galopperend paard) en doe dit internationaal op het hoogste niveau.

Omdat bewegen zo’n grote passie voor mij is, ben ik hier altijd mee bezig en wilde ik hier ook mijn werk van maken. Daarom geef ik ook al lange tijd groepslessen, maar ben ik ook gestart met de opleiding Fysiotherapie. Ik vind het interessant naar ieders persoonlijke beweegdoelen te kijken en krijg er energie van om hier samen met jou aan te werken!

Anja
WOW & H.I.I.T instructeur; voedingsdeskundige

Mijn naam is Anja en ik woon samen met mijn man en zoon in Achterveld. Sinds enkele maanden geef ik les bij JoyStreet Sports. Afgelopen jaar heb ik de Aalo opleiding tot voedingsdeskundige gedaan. Mijn interesse ligt dus ook echt in de combinatie van sport en voeding. Het lijkt mij leuk om samen met jou aan de slag te gaan om jouw doelen te bereiken én te behouden.