Wie zijn wij?

Jullie willen natuurlijk weten wie de drijvende krachten achter JoyStreet Sports zijn. 

Gabrielle Velo
Pilates, Yoga, Step, Bootcamp, SeniorFit, WOW en Personal Training instructeur

Ik zal jullie vertellen wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik zoal heb gedaan.

Mijn naam is Gabrielle Velo. Ik werk al jaren als fitnesscoach, groepslesdocent en leidinggevende in de sport. Ooit ben ik begonnen met de Ground Control Pilates Opleidingen, daarna Aalo allround instructor en master aerobic, zumba, BodyJam, Sh’Bam, Grit, Step, Pump. Altijd met veel passie gedaan, maar ergens bleef het ‘knagen’. Wat nu als ik alles zelf zou mogen bepalen? Zoveel ideeën, ik kon er niets mee. Lastig voor mij als creatief persoon, ik had het gevoel begrensd te worden. Tja, en dan komt er zoiets moois als JoyStreet Sports op mijn pad. Een totaal leeg blad, dat wij helemaal zelf kunnen beschrijven. Eerst in Soest, nu in Achterveld. Ik kan dan ook niet wachten jou te verwelkomen bij JoyStreet Sports om je te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Joske
Marketing; WOW en BBB instructeur

Hallo! Mijn naam is Joske en ik ben 29 jaar. Ik heb de opleiding Business Management afgerond en ben aan de slag gegaan in het bedrijfsleven. Sport heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ik ben zelf actief wedstrijdsporter in voltige (turnen/dans op de rug van een galopperend paard) en doe dit internationaal op het hoogste niveau.

Omdat bewegen zo’n grote passie voor mij is, ben ik hier altijd mee bezig en wilde ik hier ook mijn werk van maken. Daarom geef ik ook al lange tijd groepslessen, maar ben ik ook gestart met de opleiding Fysiotherapie. Ik vind het interessant naar ieders persoonlijke beweegdoelen te kijken en krijg er energie van om hier samen met jou aan te werken!

Anja
WOW & H.I.I.T instructeur; voedingsdeskundige

Mijn naam is Anja en ik woon samen met mijn man en zoon in Achterveld. Sinds enkele maanden geef ik les bij JoyStreet Sports. Afgelopen jaar heb ik de Aalo opleiding tot voedingsdeskundige gedaan. Mijn interesse ligt dus ook echt in de combinatie van sport en voeding. Het lijkt mij leuk om samen met jou aan de slag te gaan om jouw doelen te bereiken én te behouden.

Monique
Pole fitness

Ik ben Monique Vlastuin, 29 jaar jong en woon in Woudenberg, samen met mijn vriend, kat en 2 mini paarden. 7 jaar geleden ben ik begonnen met Pole Fitness en inmiddels geef ik al 3 jaar met veel passie les. En nu mag ik jou ook laten ervaren en voelen hoe leuk deze sport is. Ik kan niet wachten om jou te zien in de les!

Melissa
Pump, Bootcamp en WOW

Mijn naam is Melissa de Ridder en ik woon al mijn hele leven in Amersfoort. Naast dat ik werkzaam ben als sportdocent, ben ik ook eigenaresse van een kapsalon. Ik geef al een paar jaar de Pump en vind het ontzettend leuk om jullie uit te dagen alles uit de training te halen. Zie ik jou op de woensdagavond om 19:00 uur?

Jarno
Kickboksen

Hi, mijn naam is Jarno van der Meulen. Vanaf januari 2024 geef ik kickbokstraining bij JoyStreet Sports op de zaterdagochtend.
Ik kijk ernaar uit om mensen in het goede gevoel te laten komen, met mooie gevarieerde lessen!

Elena
Pole fitness

My name is Elena and I am from the Ukraine. I live here in Leusden since the war started. I am a psychologist but I also like sports a lot. I do stretching and pole fitness. I like Holland and I’m so happy to be here! It helps a lot with our situation. Lucky me I met such a nice lady Gabriëlle. She offered me to join the team of her gym in Achterveld. I am so so happy to do it. Thank you Gabriëlle for that chance and I appreciate it so much. I am an easy going person and I’m open to learn. I’m ready to grow in sports. It’s my passion and I would like to make people more healthy and flexible. So welcome to my class. I will do my best to make you smile, happy and strong.

Мене звати Олена і я з України. Я живу в Льоздені з початку війни. Я психолог, але я також дуже люблю спорт і займаюся розтяжкою та танцями на пілоні. Мені подобається Голландія і я щаслива бути тут! Це дуже допомагає в нашій ситуації. Мені пощастило, що я зустріла таку гарну людину як Габріелла. Вона запропонувала мені приєднатися до її спортивної команди в Ахтерфельді. Я дуже щаслива це робити. Дякую  Габріелла за цей шанс, я дуже ціную це. Я активна людина, мені подобається більше вчитися та я готова розвиватися разом із спортом, займаючись деякими видами діяльності. Спорт це моє хобі, і я хотіла б зробити людей більш здоровими та гнучкими. Тож ласкаво просимо до мого класу. Я зроблю все можливе, щоб ти посміхалися і були щасливими і сильними