Wie zijn wij?

Jullie willen natuurlijk weten wie de drijvende krachten achter JoyStreet Sports zijn. 

Gabrielle Velo
Pilates, H.I.I.T., Step, Vbarre, WOW en Personal Training instructeur

Ik zal jullie vertellen wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik zoal heb gedaan.

Mijn naam is Gabrielle Velo. Ik werk al jaren als fitnesscoach, groepslesdocent en leidinggevende in de sport. Ooit ben ik begonnen met de Ground Control Pilates Opleidingen, daarna Aalo allround instructor en master aerobic, zumba, BodyJam, Sh’Bam, Grit, Step, Pump. Altijd met veel passie gedaan, maar ergens bleef het ‘knagen’. Wat nu als ik alles zelf zou mogen bepalen? Zoveel ideeën, ik kon er niets mee. Lastig voor mij als creatief persoon, ik had het gevoel begrensd te worden. Tja, en dan komt er zoiets moois als JoyStreet Sports op mijn pad. Een totaal leeg blad, dat wij helemaal zelf kunnen beschrijven. Eerst in Soest, nu in Achterveld. Ik kan dan ook niet wachten jou te verwelkomen bij JoyStreet Sports om je te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Marieke
Yoga instructeur

Wie ben ik? Mijn naam is Marieke Faber-Boon. Ik heb een passie voor mensen en mensen in beweging zetten.

Ik ben moeder van 3 kinderen en ben werkzaam als docent mens & gezondheid en biologie in het voortgezet onderwijs.

Vol enthousiasme om alles aan te pakken wat op mijn pad komt. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie, misschien tot ziens in de les!

Mellanie
WOW, H.I.I.T. en Zumba instructeur

Mijn naam is Mellanie, ik ben 24 jaar en sinds kort woonachtig in Hoogland. Daarvoor heb ik altijd met plezier in Achterveld gewoond.

Momenteel volg ik de HBO Bachelor opleiding Social Work in Utrecht. Daarvoor heb ik de opleiding Bewegingsagogie aan de Sportacademie afgerond waar ik veel ervaring heb opgedaan met het lesgeven van verschillende sporten, aan verschillende uiteenlopende doelgroepen: van kinderen van het speciaal basisonderwijs tot aan patiënten uit een tbs kliniek. Nu ik de keuze heb gemaakt om mij meer te richten op het welzijn van mensen, door Social Work te studeren, blijft mijn passie voor sport nog altijd groot. De combinatie hiervan en sport/bewegen inzetten als middel om het welzijn van mensen te vergroten vind ik belangrijk en daar sta ik voor.

Naast mijn liefde voor sport heb ik een grote passie voor zang, dansen en muziek. Ik houd van feestjes en vooral om er sámen een feestje van te maken! Toen werd gevraagd of ik de zumba lessen wilde geven bij JoyStreet, hoefde ik hier natuurlijk niet lang over na te denken. Gezamenlijk bewegen op vrolijke muziek, daar word je toch blij van! Ik zie jullie graag eens verschijnen op de dansvloer om er samen een feestje van te maken!

Shannon
WOW en H.I.I.T. instructeur

Hi, ik ben Shannon Kroeze. Dagelijks gaat mijn wekker om 06:45 uur om vriendlief wakker te schudden, de katten en schildpadden te voeren, waarna ik daarna de deur uitstap om een stuk te wandelen met de hond. Ik ben geobsedeerd door persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling, in zowel mijn werk als online marketeer en het werk als sportdocent bij JoyStreet Sports. Bij JoyStreet Sports geef ik H.I.I.T.- en WOW-trainingen.
Mijn motto heb ik gekopieerd van Pippi Langkous en daarom pak ik alles wat op mijn pad komt met beide handen én vol enthousiasme aan. Sport is mijn uitlaatklep en passie. Ik volg ook zo’n beetje elke les die vrij is bij JoyStreet Sports om mezelf in het zweet te werken. Want zweet is vet dat huilt en we gaan ons best doen, om lekker veel te zweten. Tot snel!

Lisanne
Boks en bootcamp instructeur

Graag wil ik mij even voorstellen, ik ben Lisanne van Dijk en woon samen met mijn man en twee dochters in Voorthuizen. Naast mijn werk in het basisonderwijs en als zelfstandig coach, ben ik ook actief sporter, zo heb ik bijvoorbeeld een aantal marathons gelopen en meegefietst met Alp d’Huzes. Ik geniet er van om mijn passie voor sport te delen met anderen. Bij JoyStreet verzorg ik de Boks work-out en en geef ik WOW trainingen. Mag ik jou motiveren om mee te sporten? Ik zet je graag in beweging.

Mark
Bootcamp instructeur

Hi allen, voor diegenen die me nog niet kennen, ik ben Mark van der Vorst. De enige man in het team, en bootcamp trainer bij JoyStreet. Ik ben getrouwd en papa van 2 heerlijke meiden.

Nadat ik jarenlang met Gabrielle had samen gewerkt bij een sportschool in Amersfoort, vroeg ze me of ik Bootcamp wilde geven bij JoyStreet. Hier hoefde ik niet lang over na te denken, Bootcamp is echt mijn ding en ook het kleinschalige van Achterveld vind ik tof.

Ik hou van out of the box denken en je zal tijdens mijn trainingen uitgedaagd worden dingen te doen die je normaal niet zou doen. Alles altijd met een hoog fun gehalte.

Buitensporten en muziek zijn mijn passies, je vind me dan ook vaak op de mountainbike (dit zal binnenkort een vervolg krijgen bij JoyStreet). Verder drum ik al jaren in een band L.E.A. waar we rockcovers spelen. Bij het volgende feestje van JoyStreet zullen wij dan ook het dak eraf spelen.

Nou mensen, schrijven is niet echt mijn ding, sport des te meer! Dus wil je nog meer over me weten? Kom dan meedoen met mijn bootcamptrainingen op maandagavond. See ya!

Chrissy
Pump instructeur

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Chrissy van Kalleveen-Scheffer 27 jaar en moeder van 3 kindjes Fay, Vince en Jane. Sommige zullen mij nog wel kennen van het dorp aangezien Maarten hier vandaan komt. Wij zijn onlangs in Terschuur gaan wonen!

Twee jaar geleden ben ik begonnen met pumpen dit omdat ik wat kilo’s kwijt wilde! Dat is gelukt, maar ik ben daarnaast ook helemaal verslaafd geraakt aan deze workout na verloop van tijd  ben ik gevraagd om zelf de les te gaan geven. Door de Corona crisis heeft het een hele tijd stil gelegen maar des temeer heb ik nu zin om het samen met jullie vanaf 1 September op te pakken bij Joy Street!

Ik hoop jullie allemaal dan ook snel te zien tijdens de Pump!

Joske
Marketing; inval bootcamp & H.I.I.T instructeur

Hallo! Mijn naam is Joske en ik ben 27 jaar. Ik heb de opleiding Business Management afgerond en ben aan de slag gegaan voor een bedrijf in de voetbalbranche. Sport heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ik ben zelf actief wedstrijdsporter in voltige (turnen/dans op de rug van een galopperend paard) en doe dit internationaal op het hoogste niveau.

Omdat sport zo’n grote passie voor mij is, ben ik hier altijd mee bezig en wilde ik hier ook mijn werk van maken. Zo doe ik de marketing voor JoyStreet Sports. Maar omdat ik die enorme boost die ik krijg van sporten ook met andere wil delen, zul je mij regelmatig buiten of in de zaal vinden om jullie uit te dagen tijdens een bootcamp of een H.I.I.T. training.