powerwalken.

Achterveld is prachtig en buiten sporten is heerlijk! Daarom gaan elke 1e zaterdag van de maand van 10.15-11.15u PowerWalken. We sluiten af met een heerlijk kopje koffie aan de bar. Lekker sportief samen zijn en gezelligheid gegarandeerd!

Wat is PowerWalken?
PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd één voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

WAAROM?

In beweging zijn is belangrijk! om ons lichaam goed te laten werken is het van belang zoveel mogelijk functies van ons lichaam te blijven trainen en onderhouden.

Met PowerWalken doe je dat allemaal en dat op een laagdrempelige manier.

Ieder loopt op zijn of haar eigen tempo mee, de oefeningen zijn eenvoudig en wat een heel mooi pluspunt is, we zijn buiten in beweging. Het is inspannen en ontspannen tegelijk. En geschikt voor iedere leeftijd!

60

Minuten

  • Instructeur: Gabriëlle
  • Iedere eerste zaterdag v/d maand
  • 10:15 - 11:15 uur