Trainingen.

Personal Training

Wil je je nu eindelijk prettig voelen in je eigen lichaam? Je hoeft geen uren, maanden of zelfs jaren te verspillen aan fitness in een sportschool. Wij helpen je graag dit doel te bereiken.

We houden ons niet aan de normale ‘’fitness regels’’ bij JoyStreet. We geloven in het bereiken van doelen met plezier, zweten met een lach op je gezicht. We nemen de workouts heel serieus. Dat is de reden dat als we iets doen, we dit zo goed, creatief en inspirerend mogelijk doen. Wij geloven in workouts, die gemaakt worden door onze eigen krachten met een hoog fun element waar nog lang over gesproken wordt en nog langer gevoeld wordt.

Lees meer…

Groepslessen

Een goed getrainde coach geeft je de uitdaging en de intensiteit die je nodig hebt om je training een ‘boost’ te geven en je de resultaten te geven die jij graag wilt. Onze groepslessen worden gegeven op de meest creatieve manier. Doe mee en je zult merken hoe leuk sporten kan zijn. Ervaar de gezelligheid en de motivatie die ontstaat door het trainen met een groep. Je zult hier veel plezier beleven terwijl de spieren zullen branden, ‘tonen’ en shapen. Ons groepslesaanbod bestaat op dit moment uit Zumba, Yoga, Pilates, Bootcamp, Kickboksen en H.I.I.T.

Lees meer…