JoyStreet’s Lockdown Challenge

Tijdens deze lockdown brengen wij Achterveld weer in beweging! Doe mee en scoor de meeste punten. Daag jezelf en je vrienden uit. Naast fit worden of blijven maak je ook nog eens kans op een leuke prijs!

Hoe doe je mee?
Download de Strava app op je telefoon. Geef je gebruikersnaam door aan Gabriëlle, dan nodigt zij je uit voor de challenge binnen de app. Zodra je hier deel van bent kun jij ook jouw vrienden uitnodigen die gebruik maken van deze app. Hoe meer deelnemers, hoe leuker!

Wat moet je doen?
Het doel is om voor het einde van het jaar zoveel mogelijk te bewegen. Log in deze app al jouw resultaten. Ga wandelen, fietsen, hardlopen, fitnessen of doe yoga. Net wat bij jou past. Of probeer juist eens iets wat (nog) niet bij jou past? Het gaat erom dat je ieder beweegmoment vastlegt in je app. Zo kun je onderling bijhouden wie wat heeft gedaan en ontstaat er een ranking van wie de meeste beweegtijd heeft. Je kunt in Strava onder ‘opnemen’ je route en tijd laten bijhouden en het op deze manier vastleggen. Of na afloop van je training onder het plusje (+) links bovenin de app handmatig je activiteit toevoegen.

Nog meer uitdaging?
Daarnaast kun je lid worden van de Challenge groep op telegram. In deze app delen we nog meer leuke uitdagingen om te proberen en delen wij regelmatig leuke workout video’s of challenges om zelf te doen!

Doe jij mee? Meld je in de Strava app of mail naar info@joystreet.nl. Omdat wij vinden dat iedereen tijdens deze lockdown moet kunnen blijven bewegen, zijn hier geen kosten aan verbonden! Iedereen is vrij om mee te doen, lid of geen lid. De challenge loopt van 29 november t/m 31 december.