Start 19 januari

Op 19 januari gaan wij weer van start met een nieuwe Van Corona-pack naar Six-pack Challenge!

Na prachtige resultaten van de eerste groep, knallen wij lekker door met een tweede ronde. Wil jij van die corona kilo’s af? Geef je dan snel op want vol = vol.

We trappen het traject af met een meet- en weegmoment. Tijdens dit traject volg je twee keer per week de H.I.I.T. (high intensity interval training). Na 4 weken hebben we een tussentijdse meting en ook na afloop vindt er een meting plaats.

Deze lessen worden wekelijks gegeven op dinsdag van 20:15 tot 20:45 uur, op woensdag van 18:30 – 19:00 uur, op zaterdag van 9:00 – 9:30 en van 10:00 – 10:30. Jij kan jouw eigen momenten kiezen. Zowel bij JoyStreet in de studio als thuis, online achter jouw computer. Net wat jij prettig vindt. Daarnaast ontvang je wekelijks een nieuwe core (buikspier) training via WeTransfer. Deze duurt 15 minuten. Het is de bedoeling dat je deze 3x per week volgt op de dagen dat je geen H.I.I.T. hebt.

Mochten er tussentijds nieuwe coronamaatregelen zijn waarbij er geen lessen mogen worden gegeven, zorgen wij dat alles online doorgaat.

Naast deze trainingen is het van belang ook op je voeding te letten. Zonder gezond eetpatroon zullen de resultaten een stuk minder zijn.

Kosten traject
Leden: € 40,-
Niet-leden: € 90,- (exc. inschrijfgeld € 12,50)

Meld je aan via info@joystreet.nl.