Buitenlocatie: Postweg 5

Jullie hebben waarschijnlijk het laatste nieuws betreffende sporten in de coronatijd gevolgd. Hier hebben wij toestemming gekregen om in groepsverband buiten te trainen. Helaas niet binnen bij Joystreet, maar we zijn toch heel blij dat we weer samen kunnen sporten. Buiten, op veilige afstand van elkaar en in groepen van maximaal 15 leden + 1 instructeur.

We zijn op zoek gegaan naar een vaste buitenlocatie. Dit omdat we geen 3 maanden op verschillende locaties in het dorp kunnen trainen. Wij willen onze dorpsbewoners niet tot last zijn en willen graag duidelijkheid en privacy voor jullie. Nu heeft een heel lief lid van ons hun privégrond ter beschikking gesteld op de Postweg 5. Een prachtig stuk land waar we alle lessen kunnen verzorgen. Wij zijn hier heel blij mee en vanaf aankomende maandag gaan we daar met onze docenten weer aan de slag! Let op: de bootcamp blijft starten vanaf de Hessenweg 333. Zie onderstaand.

Wij zullen alle lessen verzorgen die jullie van ons gewend zijn, op een paar kleine aanpassingen na. Check het rooster goed voor de juiste tijden. Het is helaas niet altijd mooi weer. Bij regen zullen de lessen dan ook niet op deze locatie doorgaan maar zullen wij online een les verzorgen.

Het rooster vanaf 11 mei

Maandag

09.00 tot 10.00u   Pilates

19.00 tot 20.00u   Pilates

20.00 tot 21.00u   Zumba

Dinsdag

19.00 tot 20.00u   Bootcamp

19.30 tot 20.30u   Yoga

20.00 tot 21.00u   Bootcamp men only

Woensdag

10.15 tot 11.15u   SeniorFit

19.30 tot 20.30u   VBarre/shape

Donderdag

09.00 tot 10.00u   Vbarre/shape

19.15 tot 20.15u   Kickboksen

19.30 tot 20.30u   Pump

Zaterdag

09.00 tot 09.30u   H.I.I.T
10.00 tot 11.00u   Zumba (per 30-05)

Om het maximum van 15 deelnemers per les te borgen, vragen wij je aan te melden via onze JoyStreet app.

Bootcamp

De bootcamp lessen starten  vanaf onze sportstudio. Jullie hebben de mogelijkheid om sleutels en dergelijke af te geven bij Lisanne. Helaas mogen jullie de sportstudio zelf nog niet in. Zorg er dan ook voor dat je alvast je flesje water thuis hebt gevuld. Onze bootcamp leden mogen gebruik maken van de bootcamp groepsapp. Op deze app wordt de laatste info gedeeld. Hier graag aangeven of je aanwezig bent. De les gaat altijd door met uitzondering van onweer. Omdat we maar maximaal 9 personen tegelijk mogen laten trainen, verdelen we de groepen bij meer dan 18 aanmeldingen in 3 groepen van 45 minuten. Houd hiervoor de groepsapp in de gaten.

Tot slot: houd bij iedere training de anderhalve meter afstand in acht en ga vooral weer lekker genieten van het sporten in een groep!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *