Kom ook sporten

Op 29 september is de opening van onze nieuwe, vaste locatie. Om dit te vieren hebben wij een speciale openingsactie. Schrijf je in vóór 29 september 2019 en sport tot 6 weken gratis op onze nieuwe, vaste locatie! Gebruik het inschrijfformulier onderaan dit bericht. 

Extra actie: Schrijf je in tijdens de braderie van Achterveld op 24 juli en betaal geen inschrijfgeld!

Loop naar binnen. Kijk even rond. Doe een dubbel check. Is dit werkelijk een sport studio? Misschien zijn wij anders dan je bent gewend, maar veel leuker! Je bent nu NIET in een sportschool, maar in de meest energieke, motiverende plek die Achterveld te bieden heeft op het gebied van sport. Wij helpen je om fit te worden, fit te blijven of om je nog fitter te maken dan dat je al bent. Dit doen we op een professionele, persoonlijke en leuke manier. De enige plek waar je met heel veel plezier naartoe gaat en ook nog eens jouw persoonlijk doelen zal bereiken. Groepslessen, Personal Training en Functional Fitness, eindelijk allemaal onder één dak in Achterveld!

Actievoorwaarden:

  • Ontvang 4 weken extra gratis sporten bij het afsluiten van een halfjaarabonnement groepslessen of fitness en gaan in na het halfjaar.
  • Ontvang 6 weken extra gratis sporten bij het afsluiten van een jaarabonnement groepslessen of fitness en gaan in na het jaar.
  • Deze actie loopt van 1 juli tot 29 september 2019.
  • Het inschrijfformulier kun je mailen naar info@joystreet.nl of afgeven op Ildefonsahof 12 in Achterveld.
  • Schrijf je je in tijdens de braderie in Achterveld op 24 juli, betaal je ook nog eens geen inschrijfgeld. Deze actie is alleen die dag geldig.
  • Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassing bij het inschrijven.