JoyStreet Sports en Dance2Be gaan hun krachten bundelen!

Bij de start op onze eigen locatie per september, zullen er ook danslessen voor jeugd op het rooster komen. Simone is freelancer onder de naam Dance2Be en zal deze lessen bij ons gaan geven.

“Wanneer danspassen, gevoel, muziek en creativiteit samenkomen ontstaat er DANS”. Ik ben Simone en werk als freelance Dansdocente bij dansscholen, sportscholen en evenementen. Ook geef ik privélessen, organiseer ik workshopdagen en begeleid ik dansprojecten op aanvraag. Dit alles met dezelfde visie; dans om te zijn. Iedereen kan dansen en ik ben graag de tussenpersoon om je te leren en te ervaren wat je met dans kunt bereiken. Daarom mijn bedrijfsnaam Dance2Be; Dance 2 be…. /dans om …. te zijn. Wat zou jij invullen op de puntjes?

Wij zijn super trots op deze samenwerking en wij kunnen niet wachten jullie kennis te laten maken met Simone en haar lessen. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *