In verband met de vliegende start en het grote succes van JoyStreet in Achterveld, zullen wij vanaf 9 februari ons rooster uitbreiden naar de zaterdag. Gabrielle zal van 09.00-09.30u een H.I.I.T geven. Een High Intensity Interval Training.

Dit is een training die het uiterste van je vergt. Wil je snel fitter worden en vind je het heerlijk om alles te geven? Dan is dit dé les voor jou. Geen ingewikkelde choreografie, geen moeilijke dingen maar gewoon vol gas, hoog in je hartslag trainen. Het is een small group training met max. 8 deelnemers, zodat je de optimale begeleiding krijgt bij deze les! Meld je snel aan want vol=vol. De les wordt gegeven in de Moespot.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *