Op 18 mei zal een grote groep JoyStreet mud angels deelnemen aan de Muddy Angel Run in Biddinghuizen. Deze run wordt georganiseerd voor onderzoek preventie borstkanker. Nadat het idee ontstond door een deelneemster uit de bootcampgroep (Jolanda van Nimwegen), hebben wij gekeken wat het animo voor deelname hiervoor was. Al snel bleek dat wij in Achterveld veel dames hebben die dit een erg warm hart toedragen, we staan met maar liefs 25(!) dames aan de start op 18 mei. Iets om trots op te zijn!

Uiteraard ben je van harte welkom om je bij ons team aan te sluiten of ons te komen aanmoedigen. Wij gaan ervoor!

https://www.eventbrite.de/e/tickets-muddy-angel-run-amsterdam-2019-50068525307?team_token=2241370-np21p

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *